Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В університеті міського господарства презентуватимуть польські наукові програми

В університеті міського господарства презентуватимуть польські наукові програми

Захід пройде 12 травня о 10:00 у Центрі трансферу технологій «Мегаполіс» (вул. Маршала Бажанова, 17).

Випускники польських програм поділяться власним досвідом участі у програмах короткострокових візитів до Польщі для студентів Study tours to Poland, стипендіальних програмах імені Лейна Кіркланда для науковців, можливостями Європейської волонтерської служби Erasmus+ у Вроцлаві та ін.

Генеральне Консульство Республіки Польща в Харкові презентує Польське національне агентство з академічних обмінів, а Міжнародний відділ Технічного університету в Ополі – можливості навчання в університеті.

Захід проходитиме за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща у Харкові.

До участі запрошені: Анна Шулаковска – консульський аташе Генерального Консульства Республіки Польща у Харкові, Любов Жванко – директор Українсько-польського культурно-освітнього центру ХНУМГ ім.О.М. Бекетова, випускники польських стипендіальних та наукових програм, студенти та молоді науковці.

Реєстрація - тут

З питаннями можна звертатись до керівника відділу корпоративних комунікацій і PR ХНУМГ ім. О. М. Бекетова Ольги Кравець, тел. (099) 674-20-73, Olga.Kravets@kname.edu.ua.

Довідка. Українсько-польський культурно-освітній центр було відкрито в ХНУМГ ім. О.М. Бекетова 10 вересня 2014 р. за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща у Харкові з метою розширення «польського вектора» діяльності університету.