Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Денис Фень став найкращим фахівцем апарату ХОДА

Денис Фень став найкращим фахівцем апарату ХОДА

У квітні в Харківській облдержадміністрації підбили підсумки першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

У номінації «Кращий спеціаліст» переміг головний спеціаліст відділу роботи зі зверненнями громадян апарату ХОДА Денис Фень.

За словами начальниці переможця номінації Тетяни Гравнової, Дениса висунули для участі в конкурсі як старанного, відповідального і грамотного державного службовця. Тридцятирічний Денис Фень працює у відділі вже четвертий рік. До його обов'язків входить прийом громадян, які звернулися за допомогою в ХОДА, реєстрація їх звернень, а також надання консультацій. Крім того, молодий спеціаліст працює з вхідною кореспонденцією.

«Колектив цінує Дениса за знання, працездатність, шанобливе ставлення до відвідувачів і колег. Навантаження на ньому чималі - в день він може прийняти близько 40 осіб і обробити понад 50 одиниць кореспонденції», - зазначає начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату ХОДА Тетяна Гравнова.

В Управлінні персоналом апарату ХОДА повідомили, що в липні на базі ХарРІ НАДУ при Президентові України відбудеться ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», в якому візьмуть участь представники райдержадміністрацій. Там визначать «кращих керівників» і «кращих фахівців» Харківщини. ІІІ заключний тур зазвичай проходить у жовтні в Києві.