Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент Американсько-української ділової ради розповів, як Україні залучити більше іноземних інвестицій

Президент Американсько-української ділової ради розповів, як Україні залучити більше іноземних інвестицій

Морган Вільямс став одним з учасників дискусії, яка за ініціативи Атлантичної ради США відбулася в Харкові 17 квітня.

Дискусія «Українська економіка, енергетична незалежність і безпека, перспективи інвестицій у Харківську область і партнерство між США й Україною» стала першим в історії Атлантичної ради США виїзним регіональним заходом. Участь у ньому взяли голова ХОДА Юлія Світлична, експерти Атлантичної ради, представники бізнесу, а модератором став директор Євразійського центру при Атлантичній раді США, 5-й Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Гербст.

Однією з тем для обговорення в ході дискусії стали питання економічного розвитку та залучення інвестицій як в Україну в цілому, так і в Харківську область, зокрема. Серед необхідних складових успіху в питанні залучення інвестицій Президент Американсько-української ділової ради Морган Вільямс відзначив продовження співпраці нашої країни з Міжнародним валютним фондом, а також створення антикорупційного суду й умов для його роботи.

«І, звичайно, необхідно проводити тут, на місцевому рівні, за підтримки вашого губернатора семінари, заходи, які розповідали б про те, як вести бізнес тут, у цьому регіоні, як можна оптимізувати та отримати дозволи, ліцензії на ведення бізнесу тут. Завдяки підтримці губернатора ви зможете отримати доступ до кредитних ресурсів, краще розуміння й здатність працювати в регуляторному середовищі. Це буде таким стимулом для просування для всієї України», - зазначив Морган Вільямс.

Більше фото