Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року на Золочівщині реконструюватимуть та будуватимуть понад 20 об’єктів

Цього року на Золочівщині реконструюватимуть та будуватимуть понад 20 об’єктів

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична під час спілкування з громадою Золочівського району.

13 квітня керівник області перебуває з робочою поїздкою на Золочівщині. Під час візиту Юлія Світлична ознайомилась з ходом будівельних та ремонтних робіт на низці об’єктів району, провела нараду з керівництвом РДА та поспілкувалась з місцевою громадою.

«На цей рік на Золочівщині заплановані роботи більш ніж на 20 об’єктах. Триває реконструкція приміщення під гуртожиток для тимчасово переміщених осіб. Цього року завершимо будівництво та відкриємо фізкультурно-оздоровчий комплекс у Золочеві. Відремонтуємо тут музичну школу та завеземо нове обладнання до лікарні, - розповіла голова ХОДА під час спілкування із золочівською громадою на території місцевої ЦРЛ. – Будемо проводити роботи також у Феськах. Там заплановано ремонт каналізації – нарешті, ми це зробимо, також побудуємо штучний майданчик, щоб діти мали змогу грати в футбол. Зробимо ремонт у Будинку культури в Одноробівці. Велика кількість проектів, у реалізації цих планів маємо велику підтримку Президента та Кабінету міністрів України».

Головний лікар Золочівської центральної районної лікарні Ольга Ломакіна, маючи нагоду, подякувала голові ХОДА за нове обладнання, яке отримує заклад.

«Уперше за багато років нам надходить обладнання. Сьогодні отримаємо гастроскоп, завтра прийде УЗД-апарат, також чекаємо на нову машину та ЕКГ-апарат. Ми щиро вдячні вам за допомогу», - сказала головлікар.

Більше фото