Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові створять інноваційний кампус, який об’єднає IT-фахівців та підприємців

У Харкові створять інноваційний кампус, який об’єднає IT-фахівців та підприємців

Презентація унікального IT-проекту відбудеться 13 квітня на базі НТУ «ХПІ».

За задумом ініціаторів - НТУ «ХПІ» та  проекту UNIT.City - інноваційний кампус (innovations campus) має стати простором освіти і розвитку підприємництва.

«Мета проекту - створити в Харкові умови, щоб талановиті IT-фахівці, студенти, автори стартапів та підприємці мали повноцінний доступ до знань і ресурсів та розвивали свій бізнес в Україні. Це допоможе підтримувати високий рівень харківських фахівців, впроваджувати передові технології у промисловий сектор регіону і підприємництво», - говорять організатори.

«Серце» кампуса - інноваційна освітня програма, розроблена фахівцями UNIT.Factory у співпраці з НТУ «ХПІ», де талановита молодь буде навчатися інформаційних технологій безкоштовно. Також там продовжить свою роботу Школа малого і середнього підприємництва, а сучасний коворкінг дасть можливість креативним молодим фахівцям отримати робочі місця, кваліфіковану професійну підтримку бізнесу, безпеку, доступ до знань.

Старт будівництва кампусу запланований на квітень, а початок роботи - вже на кінець 2018 року.

Планується, що до фінансування цього соціально-освітнього проекту будуть залучені інвестиції держави, підприємств та місцевого бізнесу.

13 квітня відбудеться презентація проекта.

Початок заходу - о 15:00, місце проведення - зала засідання Вченої ради НТУ «ХПІ» (головний корпус, 2 поверх, 12 аудиторія).