Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайла Черняка просили сприяти виділенню матеріальної допомоги на лікування

Михайла Черняка просили сприяти виділенню матеріальної допомоги на лікування

28 березня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Жителі області зверталися до Михайла Черняка з проханнями допомогти у вирішенні питань зі сфер охорони здоров'я та соцзахисту. Переважно громадяни, які прийшли на прийом, просили сприяти виділенню коштів на лікування. З такими питаннями звернулися жителі Харкова, Харківського та Зміївського районів. Михайло Черняк запевнив, що всі звернення розгляне профільна комісія.

Також на прийомі заступника голови ХОДА заявники просили надати допомогу в лікуванні та обстеженні в обласних закладах охорони здоров'я. Так, допомогу в обстеженні нададуть учаснику АТО зі Зміївського району. Можливість повного обстеження в Харківській обласній клінічній травматологічній лікарні отримає житель міста Харків.

Пенсіонер з Дергачівського району розповів про пожежу в дачному будинку, де він проживав. Чоловік попросив матеріальної допомоги на відновлення житла.

«Ми також пропонуємо вам можливість соціального супроводу та проходження лікування», - запропонував пенсіонеру Михайло Черняк.

До заступника голови області зверталися й з питаннями про надання субсидії і щодо можливого порушення законодавства про працю.

Рішення проблем, з якими звернулися громадяни, Михайло Черняк взяв під особистий контроль. У ході прийому жителі Харківської області, в разі потреби, могли отримати консультації керівників профільних департаментів ХОДА та фахівців обласного управління Пенсійного фонду.