Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У регіоні продовжують прибирати снігові перемети на дорогах

У регіоні продовжують прибирати снігові перемети на дорогах

З 25 по 26 березня на дорогах працювали 124 робітники дорожнього господарства й 93 одиниці спецтехніки, в тому числі ротор, який поширював проїзну частину.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області. Так, на вихідних для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 64 кубометри піщано-сольової суміші. Проводились роботи з водовідведення та розширення проїзної частини.

За інформацією САД, протягом вихідних днів температура повітря в регіоні становила: вночі - від 8 до 13 градусів морозу, вдень - від 1 морозу до 3 тепла.

«26 березня опадів не очікується. Температура повітря вдень - від 0 до 4 градусів тепла. Дорожні служби працюють у черговому режимі. У зв’язку з переходом температури через 0°С на дорогах місцями може бути ожеледиця, що значно збільшить довжину гальмівного шляху та зменшить керованість автомобілем. Автомобілістам рекомендовано бути особливо уважними за кермом, дотримуватися дистанції і не розвивати високу швидкість», - підкреслили в САД.