Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Головний трофей «Ukraine Open Cup» залишився в Харкові

Головний трофей «Ukraine Open Cup» залишився в Харкові

17 та 18 березня в харківському Палаці спорту «Локомотив» тхеквондисти з 20 країн світу змагалися за медалі міжнародного турніру класу G-1 «Ukraine Open Cup 2018».

Міжнародний рейтинговий турнір з олімпійського тхеквондо «Ukraine Open Cup» традиційно пройшов у Харкові та зібрав чимало зірок вітчизняного та світового спорту. Цього року до Харкова завітали понад 350 тхеквондистів з різних країн світу.

Потужним складом виступили на домашньому кубку українці, в тому числі спортсмени Харківської області. Спільними зусиллями трьох вікових категорій: дорослі (2001 рік народження та старші), юніори (2001-2003 р.н.) та кадети (2003-2005 р.н.), харків’яни вибороли 11 золотих, 4 срібні та 11 бронзових медалей.

Переможцями турніру стали:

- Артур Панченко (юніори, вагова до 48кг) - у фіналі з рахунком 17:11 переміг суперника з Казахстану;

- Микита Жупійов (юніори, вагова категорія до 55кг) - у фіналі з рахунком 12:4 взяв гору над киянином Богданом Тихоновим;

- Артем Гайдар (юніори, вагова категорія до 59кг) - у фіналі здолав 5:0 Артема Гарбара з Донецької області;

- Олександр Дзюба (юніори, вагова категорія до 63кг) - у фіналі розгромив 35:5 спортсмена з Арабських Еміратів;

- Данила Манюхін (юніори, вагова категорія понад 78кг) - у фіналі 21:1 розгромив суперника з Туреччини;

- Віра Процвітаєва (юніорки, вагова категорія до 55кг) - у фіналі з рахунком 8:0 перемогла Софію Сікорську з Хмельницької області;

- Єлизавета Кирієнко (кадетка, вагова категорія до 44кг) - у фіналі 10:2 здолала Анастасію Пенкаль з Хмельницької області;

- Олександр Мілютін (кадети, вагова категорія понад 68кг) - у фіналі переміг Нестора Маринича з Житомирської області;

- Ілля Мікулін (кадети, вагова категорія до 41кг) - у фіналі переміг 17:7 суперника з Івано-Франківської області Романа Белея.

- Ільяс Мескіні (кадети, вагова категорія до 61кг) - у фіналі розгромив 25:4 Арсена Варданяна з Запорізької області;

- Георгій Кулинич (кадети, вагова категорія до 37кг) - у фіналі з рахунком 20:0 переміг свого земляка харків’янина Єгора Ушакова, який, відповідно, завоював срібну нагороду.

Головний трофей змагань – кубок за перемогу в медальному заліку - залишився в Харкові. Його вибороли вихованці харківської КДЮСШ №2, на рахунку яких було 7 золотих, 3 срібні та 3 бронзові нагороди.