Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Костянтин Костеневич здобув «срібло» в Болгарії

Костянтин Костеневич здобув «срібло» в Болгарії

3 та 4 березня в столиці Болгарії відбувся міжнародний рейтинговий турнір класу G-1 з олімпійського тхеквондо Sofia Open - 2018.

Харків’янин виступав на цьому турнірі у складі національної збірної команди України та дійшов до фіналу в ваговій категорії до 74кг серед чоловіків. У першому двобої  харків’янин переміг з рахунком 24:9 суперника з Греції, потім з рахунком 13:5 взяв гору над аргентинцем, після чого з рахунком 12:9 та 14:8 здолав двох спортсменів з Хорватії. На жаль, у фіналі Костянтин з рахунком 10:19 поступився австралійцю Джеку Мартону.

Ще один харківський тхеквондист Денис Вороновський зупинився на цьому турнір у кроці від нагороди у ваговій категорії до 80кг. Денис успішно пройшов суперника з Сербії, але у чвертьфіналі поступився британцю Деймону Сансуму, який є бронзовим призером чемпіонату світу 2017 року.

Загалом на Sofia Open - 2018 українські тхеквондисти здобули 2 золоті, 6 срібних та 3 бронзові нагороди.

В Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА зазначають, що 17 та 18 березня цього року в Харкові відбудеться аналогічний міжнародний турнір класу G-1 з тхеквондо, на який, за інформацією Федерації тхеквондо ВТФ України, вже зареєстровані спортсмени з понад двадцяти країн світу.