Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Жителі Харківської області, які звернулися до заступника голови ХОДА, переважно просили сприяти вирішенню питань зі сфер будівництва та ЖКГ.

Так, житель селища Березівка Харківського району порушив питання щодо підвищення якості питної води в населеному пункті. Чоловік розповів, що вода з місцевого водопроводу не придатна до вживання.

Заступник начальника Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Тетяна Кокоріна запевнила жителя Березівки, що над вирішенням проблеми працюють фахівці обласної адміністрації та району.

«Розглядалося можливе під'єднання системи водопроводу селища Південний і виділення на це коштів з місцевого бюджету. При створенні нової ОТГ можливо перепід'єднання до Пісочина», - зазначила Тетяна Кокоріна.

Низка питань, порушених у ході прийому, стосувалась газопостачання. Так, жителька Харкова просила допомоги в установленні приладу обліку газу і відновленні газопостачання. Жінка з селища Солоницівка Дергачівського району висловила незгоду з показаннями приладу обліку. Євгеній Шахненко доручив вирішити ці питання представнику Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА.

Також на особистому прийомі громадян до Євгенія Шахненка зверталися з питанням щодо відновлення електропостачання.

Всі питання, озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити і надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.