Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Депутати облради висловили подяку голові ХОДА за допомогу районам області

Депутати облради висловили подяку голові ХОДА за допомогу районам області

З відповідними зверненнями виступили в ході чергової сесії облради 1 березня депутати, що представляють декілька районів.

«Користуючись нагодою, хочу від усієї Богодухівщини подякувати вам, Юліє Олександрівно, за постійну підтримку нашого району, - звернулась до керівника ХОДА депутат облради Ольга Львова під час обговорення звіту про виконання в 2017 році Програми економічного і соціального розвитку області. - 13 млн грн субвенції було отримано торік нашим районом з обласного бюджету. Це нові дахи на школах, це газопостачання, це нові системи опалення, понад 1 млн грн отримали на підтримку міні-проектів. Рік тому під вагою снігу був зруйнований дах двоповерхової житлової будівлі в селищі Горького. Це відбулось о 5-й ранку, завдяки блискавичній реакції Юлії Світличної вже о 7:00 на місце прибув Євгеній Шахненко, який  миттєво організував роботи, було зроблено новий дах, будівлю капітально відремонтовано».

Депутат від Золочівщини Євгеній Шатохін сказав, що, оскільки він є жителем Дергачівського району, то хоче відзначити роботи, які проведені на його малій батьківщині.

«Від себе особисто та від жителів Дергачівського району хочу висловити слова подяки Юлії Світличній за роботу по програмі соціально-економічного розвитку за 2017 рік. Ми бачимо, які позитивні зрушення відбуваються в Дергачівському районі. Це капітальний ремонт поліклініки, капітальний ремонт пологового відділення, капітальний ремонт хірургічного відділення, побудова спортивного майданчика з твердим покриттям. Нарешті відновили роботу, яку не проводили 25 років, – це ремонт дороги Козача Лопань – Дергачі. Жодного селища та села немає в Дергачівському районі, де б не проводилися роботи. Сподіваємося, що в 2018 році буде така ж плідна співпраця».

Результативність роботи керівництва області також відзначив депутат від Харківського району Володимир Рожанський.

«Титанічна робота проведена в Харківському районі. Побудована школа в Пісочині в районі Мобіль - як на мене, вона не має аналогів в Україні. В експлуатацію в січні 2018 року здано новий ФОК», - навів приклади того, що було зроблено, Володимир Рожанський.

Фото сесії