Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА провела зустріч з керівництвом АКБ «Індустріалбанк»

Голова ХОДА провела зустріч з керівництвом АКБ «Індустріалбанк»

Юлія Світлична та представники банку обговорили вихід установи на харківський ринок та визначили можливі напрямки подальшої співпраці.

У ході зустрічі, яка відбулася 9 лютого, Юлія Світлична наголосила на тому, що одним з пріоритетних напрямків роботи обласної адміністрації є розвиток малого та середнього бізнесу в області.

«Зі своєї сторони ми робимо все для створення сприятливого інвестиційного клімату в регіоні. Тому ми налаштовані на співпрацю, спрямовану та те, щоб надавати якомога більше можливостей для малого та середнього бізнесу. Одним зі стимулів для розвитку підприємництва є банківська підтримка, кредитування на вигідних умовах, - зауважила голова ХОДА. - Сподіваюся, відкриття вашого банку в Харкові стане новим етапом розвитку банківської сфери та потягне за собою нові бізнес-проекти».

Голова правління «Індустріалбанку» Михайло Букрєєв, у свою чергу, відзначив, що рішення про відкриття банку в Харкові було ухвалене саме через сприятливий інвестиційний клімат, який склався в регіоні протягом останніх років.

«Завдяки злагодженій роботі керівництва області на Харківщині створюються всі умови для розвитку бізнесу. Для нас це важливо, оскільки ми будемо брати участь у бізнес-проектах у якості банківського посередника», - підкреслив Михайло Букрєєв.

Він зауважив, що «Індустріалбанк» спеціалізується саме на обслуговуванні юридичних осіб - представників малого та середнього бізнесу. Зокрема, має програми підтримки аграрної та будівельної галузей.

Також під час зустрічі Юлія Світлична зупинилася на програмах, які реалізуються обласною адміністрацією у сферах інформаційної підтримки підприємців та підвищення фінансової грамотності громадян.

«Зокрема, в минулому році ми підписали меморандум між ХОДА, Харківським банківським союзом та Університетським консорціумом, у рамках якого проводимо заняття з підвищення фінансової грамотності - у питаннях іпотечного, споживчого кредитування тощо», - розповіла керівник області та запросила представників банку взяти участь у реалізації просвітницьких проектів ХОДА.

Михайло Букрєєв запевнив, що установа готова підтримувати всі ініціативи, корисні для розвитку  регіону.

Більше фото