Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марка Беккера просили сприяти вирішенню земельних та транспортних питань

Марка Беккера просили сприяти вирішенню земельних та транспортних питань

7 лютого перший заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Так, до Марка Беккера з проханням допомогти у вирішенні транспортного питання звернулися працівники комунального підприємства «Центр поводження з тваринами». За словами заявників, підприємство знаходиться в межах міста, але дістатися нього можна тільки приміськими маршрутками.

«Міський транспорт до нас не ходить, відповідно, співробітники і відвідувачі нашого центру змушені діставатися маршрутками Зміївського напрямку і платити за приміським тарифом. Ми вже зверталися до керівництва міста з проханням продовжити маршрути міського транспорту, але відповіді поки немає», - розповіли про суть питання харків'яни.

Марк Беккер доручив розібратися в ситуації директору Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Андрію Колосу.

«Звичайно, проблему потрібно вирішувати. Ми вивчимо - яким чином можна вирішити це питання: шляхом домовленостей з приміськими перевізниками або продовженням міських маршрутів», - відповів Марк Беккер.

Також на прийом до першого заступника голови ХОДА звернулася мешканка Сахновщинського району. Питання стосувалося оформлення прав власності на земельний наділ. За словами жінки, фірма - розробник документації не може затвердити в обласному ГУ Держгеокадастру проект землеустрою ділянки для ведення особистого селянського господарства. Про порядок подачі документів і необхідність усунення зауважень технічного характеру заявниці розповів начальник Юридичного управління ГУ Держгеокадастру в Харківській області Валерій Даугуль.

Крім того, за допомогою у вирішенні питання з виплатою заробітної плати звернувся працівник Харківського державного авіаційного виробничого підприємства. Марк Беккер повідомив заявнику, що підприємство виплатить заборгованість по зарплатах після реалізації виконавчою службою майна підприємства.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході прийому, Марк Беккер взяв під особистий контроль.