Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом доби на дорогах регіону працювало 126 одиниць спецтехніки

Протягом доби на дорогах регіону працювало 126 одиниць спецтехніки

До роботи були залучені 163 робітники дорожнього господарства. Для обробки доріг використано 42 тонни технічної солі та 953 куб. м. піщано-сольової суміші.

За інформацією Служби автомобільних доріг Харківської області, станом на 9 годину ранку 5 лютого проїзд автотранспорту забезпечено на усіх автомобільних дорогах загального користування регіону.

Нагадаємо, 4 лютого в області спостерігалась хмарна погода, туман видимістю 200-500 метрів. Удень по області спостерігався невеликий дощ, місцями - з мокрим снігом. Також спостерігались пориви західного вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень становила 4-7°С тепла.

«Розпочинаючи з 17:00, на заході й у північно-західній частині області температура почала знижуватися. Близько 21:00 відбувся перехід температури через 0°С. На дорогах була місцями ожеледиця, тому вночі працювала снігоприбиральна техніка, яка розподіляла піщано-сольову суміш. Дорожні служби працювали в черговому режимі», - розповіли в Службі автомобільних доріг.

Вранці та вдень 5 лютого по області очікуються пориви північно-західного вітру 15 - 20 м/с. Без істотних опадів. Температура повітря по області протягом доби становитиме 4-7°С морозу.

У Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації водіїв просять телефонувати за номером диспетчера: 336-77-00.