Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині воїни 92-ї ОМБр проходять полігонний вишкіл

На Харківщині воїни 92-ї ОМБр проходять полігонний вишкіл

Під час проведення бойових стрільб зі штатної зброї свої навички продемонстрували бійці першого механізованого батальйону.

Зокрема, за допомогою сучасних бронетранспортерів типу БТР-4Е вони з місця вражали цілі, реагували на різні ввідні керівника занять тощо.

«Тим часом на інших ділянках полігону армійці виконували вогневі вправи з гранатометів, кулеметів, снайперських гвинтівок та автоматів, - розповідають у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України у м.Харкові. - Також військовослужбовці вдосконалили свої вміння і навички щодо знешкодження ворожих мін, виконання різних тактичних нормативів, навчилися евакуйовувати пораненого з поля бою тощо».

За словами командування військової частини Сухопутних військ, негода, яка цими днями тримається в регіоні, лише наблизила умови полігонних занять до бойових, розкрила усі можливості бронетехніки діяти в екстремальних умовах.

На наступних заняттях воїни 92-ї окремої механізованої бригади відпрацюють тактичні дії в умовах населених пунктів, а воїни-розвідники - різні спеціальні вправи, що обумовлені досвідом проведення миротворчих та антитерористичних операцій по всьому світові.