Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині обговорили реалізацію проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні»

На Харківщині обговорили реалізацію проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні»

23 січня у конференції в ХарРІНАДУ при Президентові України взяв участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

Темою підсумкової конференції, яку провела громадська спілка «Харківський університетський консорціум», стали результати реалізації проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» програми DOBRE в ОТГ Харківської області у 2017 році.

 Учасниками заходу були голови та заступники голів 11 об’єднаних територіальних громад Харківщини, старости, депутати місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування, громадськість, представники засобів масової інформації, ректори та викладачі ВНЗ, голови постійних комісій Харківської обласної ради.

Під час роботи конференції було проаналізовано результати діяльності в рамках проекту у 2017 році, а також визначено пріоритетні напрями реалізації проекту у 2018 році.

Конференцію організовано за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках співробітництва між Харківським університетським консорціумом та міжнародною організацією Global Communities за підтримки  Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) у Харківській області.