Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для дітей Харківщини закупили 25 тисяч новорічних подарунків

Для дітей Харківщини закупили 25 тисяч новорічних подарунків

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична. 29 грудня вона відвідала святковий захід для дітей області, що пройшов у ХНАТОБі.

Гостями свята стали малюки з різних районів області. Серед них – діти з сімей учасників і ветеранів АТО та загиблих воїнів АТО, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, обдаровані діти, що мають значні досягнення в навчанні тощо.

«Цьогоріч у Харківській області ми збільшили кількість новорічних заходів, щоб охопити ними якомога більше малечі», - відзначила керівник області.

Так, в області планують провести 178 новорічних та різдвяних ялинок. Також новорічні вистави й концерти пройдуть у театрах Харківщини. Загалом планується, що їх відвідають близько 100 тисяч малюків.

«Було закуплено біля 25 тисяч подарунків. Ми охопимо всіх дітей з усіх соціальних груп, щоб вони мали новорічний настрій та гарні дарунки», - сказала Юлія Світлична.

Юним гостям свята в Харківському національному театрі опери та балету голова ХОДА побажала новорічного настрою та гарних свят. З малюками працювали аніматори, також для них провели новорічну виставу «Красуня та Чудовисько».

Більше фото