Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У спортшколі «ХТЗ» провели ремонт і оновили обладнання

У спортшколі «ХТЗ» провели ремонт і оновили обладнання

28 грудня заступник голови - керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев взяв участь у засіданні тренерсько-викладацького складу школи.

Він також ознайомився з результатами проведених тут ремонтних робіт. Було відремонтовано легкоатлетичний манеж, де замінили систему опалення, водопостачання, відремонтували дах і фасад будівлі. Також до ладу привели покрівлю та фасад адміністративної будівлі, в якій знаходиться зала настільного тенісу, штанги і боксу, тут же провели і внутрішні роботи. За ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної на оновлення обладнання в школі в цьому році виділили кошти з обласного бюджету. Новий спортінвентар придбаний для занять п’ятиборством, тхеквондо, кікбоксингом і легкою атлетикою.

Беручи участь у засіданні тренерсько-викладацького складу школи вищої спортивної майстерності з легкої атлетики та КДЮСШ «ХТЗ», Анатолій Бабічев підкреслив, що керівництво області приділяє велике значення розвитку фізкультури і спорту.

«У цьому році спортсмени Харківщини завоювали 425 медалей на міжнародних змаганнях. Це рекордний результат. Також Харків впевнено себе почуває як один з центрів проведення змагань міжнародного рівня. Тут проводили чемпіонат Європи з боксу, міжнародні футбольні матчі, змагання з тенісу, гандболу тощо, - зазначив Анатолій Бабічев. - У наступному році, за нашими планами, в кожному районі області будуть побудовані спортмайданчики зі штучним покриттям і тренажерні комплекси. Активно будуються ФОКи. У Первомайському та Вовчанську комплекси вже працюють, у наступному році буде відкрито ФОК у Пісочині, триває будівництво в Золочеві і Краснограді».

Начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко зазначив, що в прийдешньому році ремонтні роботи в КДЮСШ «ХТЗ» продовжаться. За його інформацією, до легкоатлетичного манежу планують добудувати тренажерну залу і залу фехтування. Крім того, буде відремонтовано будівлю спортивного центру - тут планують створити медико-відновлювальний центр.

«Наше завдання - щоб ваша школа стала найкращою в Україні, а праця спортсменів і тренерів була гідно оцінена», - сказав Віталій Кириленко.

Директор КДЮСШ «ХТЗ» Леонід Задорожний від тренерського колективу подякував керівнику області за сприяння поліпшенню матеріально-спортивної бази та ремонту приміщень.

Довідка. У комплексній ДЮСШ «ХТЗ» займаються понад тисяча молодих спортсменів. Тут функціонують 18 відділень: бокс, дзюдо, тріатлон, футбол, настільний теніс, теніс, регбі, легка атлетика, пауерліфтинг, важка атлетика, фехтування, хокей із шайбою, сучасне п'ятиборство, кульова стрільба, художня гімнастика, тхеквондо, вільна боротьба, кікбоксинг. Щорічно комплекс приймає до 100 тисяч чоловік, тут проводяться змагання та чемпіонати різних рівнів.