Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА привітала колектив заводу «ФЕД» із 90-річчям підприємства

Голова ХОДА привітала колектив заводу «ФЕД» із 90-річчям підприємства

21 грудня Юлія Світлична відвідала державне підприємство «Харківський машинобудівний завод «ФЕД».

Керівник області передала колективу підприємства привітання від Президента України. У вітальному листі Глави держави, який зачитала Юлія Світлична, зокрема, наголошується, що харківське підприємство «завдяки високому професіоналізму та досвіду, набутому за роки успішної багаторічної діяльності, гідно представляє український оборонно-промисловий комплекс якісною, інноваційною продукцією».

Керівник області побажала колективам трьох підприємств, що нині працюють на базі заводу ФЕД (ДП «ХМЗ «ФЕД», ДП «ХАКБ» та ПАТ «ФЕД») здоров’я, успіхів та добробуту.

«ФЕД – це один з головних локомотивів нашої промисловості. Ви з честю несете ім’я найпотужнішого підприємства. Я бачу в цій залі велику кількість суміжників, і я знаю, що наступного року ви повністю завантажені. А це означає, що буде заробітна плата, буде виробництво та буде розвиток, - сказала голова ХОДА. – А разом з вами мають замовлення завод імені Малишева, ХТЗ, який відновив свою роботу після року простоювання, та багато інших підприємств Харківщини. Це означає, що ми з вами обрали вірний курс, ми впевнено об’єдналися навколо бажання жити в мирі, злагоді та розвитку».

Директор ДП «ХМЗ «ФЕД» Олександр Пащенко, у свою чергу, відзначив: «За підтримки керуючої компанії «Укроборонпром» та обласної влади в особі голови ХОДА Юлії Світличної наше підприємство робить за останні роки суттєвий прорив. Ми йдемо в ногу з часом та виводимо наше підприємство на нові ринки збуту».

Під час святкового заходу Юлія Світлична вручила працівникам підприємства грамоти ХОДА та подяки голови облдержадміністрації.

Більше фото