Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підбито підсумки роботи ради національно-патріотичного виховання в 2017 році

Підбито підсумки роботи ради національно-патріотичного виховання в 2017 році

Виїзне засідання ради відбулось у ХНУВС під керівництвом заступника голови - керівника апарату ХОДА Анатолія Бабічева.

«Мені приємно, що наша зустріч проходить у Харківському національному університеті внутрішніх справ, який приділяє значну увагу саме патріотичному вихованню молоді, - зазначив Анатолій Бабічев. - Цей рік був насичений новими подіями, проведенням міжнародних, всеукраїнських, обласних заходів за участю громади області. І ми з вами, дійсно, приділяли значну увагу питанням національно-патріотичного виховання в освітній, медичній, фізично-спортивній, культурній, інших сферах. Впевнений, що наступного року наша робота буде ще більш плідною. У нас дуже багато пропозицій щодо того, як покращити роботу ради. Ми врахуємо всі ідеї». 

Найактивнішим членам ради Анатолій Бабічев разом із ректором ХНУВС Валерієм Сокуренком вручили відзнаки.

Валерій Сокуренко зазначив, що питання національно-патріотичного виховання надзвичайно важливе для нашого регіону, відповідним заходам в області приділяється велика увага. Зокрема, низку ініціатив було реалізовано Харківським національним університетом внутрішніх справ МВС України.

«Важливо, щоб всі, хто проходить службу, ставилися серйозно до своєї роботи і до речей, які наповнюють концепцію національно-патріотичного виховання», - сказав Валерій Сокуренко.

Під час заходу було оголошено напрацювання з патріотичного виховання Харківського національного університету внутрішніх справ МВС України. Також члени ради обговорили питання волонтерського руху на Харківщині та озвучили результати обласної акції «Оберіг для захисника України».

Окремо було акцентовано увагу на підвищенні ролі козацьких громадських об’єднань у національно-патріотичному вихованні молоді.