Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорять питання залучення інвестицій до об’єднаних громад

У Харкові обговорять питання залучення інвестицій до об’єднаних громад

13 та 14 грудня пройде форум DOBRE BOOST- Харків «Нові можливості економічного розвитку для об’єднаних територіальних громад».

Представники бізнесу, влади та громадськості з Мереф’янської, Роганської та Старосалтівської об’єднаних громад разом з провідними експертами з економічного розвитку та місцевого самоврядування в рамках тематичних платформ за напрямами місцевого економічного розвитку обговорюватимуть питання взаємовідносин влади і бізнесу, механізмів залучення інвестицій у громади, участі громадськості в економічному розвитку громад.

«Це дозволить краще зрозуміти можливості та інтереси всіх стейкхолдерів, вибудувати комунікації, які призведуть до співпраці задля досягнення сталого економічного розвитку», - зазначають організатори.

Захід відбудеться 13 та 14 грудня о 10:00 у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (проспект Московський, 75). 

Додаткова інформація - за тел. +38 (050) 400-23-65, менеджер-координатор «DOBRE BOOST - Харків» - Олександр Безуглий.

Довідка. Захід організовано Харківським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України та Подільською агенцією регіонального розвитку в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією «Глобал комʼюнітіз» (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку об’єднаних територіальних громад, підвищення рівня залучення громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності і прозорості в публічному управлінні.

Теги