Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА нагородила найкращих працівників місцевого самоврядування області

Голова ХОДА нагородила найкращих працівників місцевого самоврядування області

7 грудня в обласній адміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня місцевого самоврядування.

У рамках свята також відбулося нагородження переможців конкурсів «Місцеве самоврядування – це ми» для дітей та молоді і вручення премії обласного конкурсу ім. О.С. Масельського на кращий літературний твір.

Вітаючи учасників заходу, голова ХОДА подякувала їм за щоденну працю на благо Харківщини та любов до рідної землі.

«Місцеве самоврядування сьогодні володіє новим інструментарієм. Все робиться для того, щоб здійснювати владні повноваження якомога ефективніше. Працювати на громаду так, щоб люди відчували, що влада близько до них», - підкреслила Юлія Світлична.

Керівник області наголосила на тому, що ефективно працювати над розвитком області і країни в цілому можна, лише об’єднавши зусилля представників усіх гілок влади та громади.

«Немає людини, яка зможе втілити свої ідеї самотужки. Це робиться з підтримкою людей, місцевої влади і з органами державної влади. Саме спільні зусилля дають можливість досягати результатів, відновлювати та побудувати об’єкти, які потрібні людям, задовольняти їхні очікування», - підкреслила голова ХОДА.

Вона побажала учасникам свята натхнення, успіху, здоров’я, миру і злагоди, а Харківщині - розвитку та процвітання.

Переможці конкурсу «Кращий працівник місцевого самоврядування» отримали почесні відзнаки та грошові винагороди: по 3 тис. грн - за третє місце, по 5 тис. грн - за друге і по 10 тис. грн - за перше місце.

Також під час заходу були нагороджені переможці обласного конкурсу ім. О.С. Масельського на кращий літературний твір, який у цьому році проведено в одинадцятий раз. Всього за роки існування в ньому взяли участь понад півтори тисячі конкурсантів.

Крім того, грамоти та дипломи отримали переможці конкурсу для молоді «Місцеве самоврядування – це ми!». Конкурс покликаний сприяти підвищенню рівня знань підростаючого покоління у сфері публічного управління, вихованню грамотної та активної молоді, поглибленню обізнаності школярів та студентів стосовно розвитку локальної демократії в Україні.

Більше фото