Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Учасники АТО отримали 111 ділянок землі в Харківській області

Учасники АТО отримали 111 ділянок землі в Харківській області

6 грудня перший заступник голови ХОДА Марк Беккер вручив військовим накази про передачу у власність земельних ділянок.

Від імені голови ХОДА Юлії Світличної Марк Беккер привітав учасників АТО зі святом – Днем Збройних сил України, побажавши всім миру та зазначивши, що протягом останніх трьох років українська армія стала значно сильнішою.

«Безумовно, ми вшановуємо пам'ять тих, хто сьогодні не присутній у цій залі, хто загинув, захищаючи власну землю, свободу і територіальну цілісність України. Вічна їм пам'ять, - сказав Марк Беккер. - Мені дійсно приємно, що сьогодні 111 учасників АТО отримають у власність те, що їм належить за законом. Усього за час дії програми виділення землі від учасників АТО надійшло майже 10 тисяч звернень. В області ведеться системна робота для того, щоб усі воїни, які звертаються з таким бажанням, отримали земельні ділянки». 

6 грудня учасники АТО отримали 28 земельних ділянок по 0,12 га для ведення садівництва у Дергачівському районі області, 83 – під ведення особистого сільського господарства у Золочівському, Вовчанському та Балаклійському районах. 

Довідка. За останніми даними, на Харківщині учасникам АТО вже надано 8058 дозволів на розробку документації із землеустрою на загальну площу 9614,0976 га.