Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янам покажуть найкращі світлини ХІХ Міжнародного фотоконкурсу газети «День»

Харків’янам покажуть найкращі світлини ХІХ Міжнародного фотоконкурсу газети «День»

Виставка відкриється 30 листопада у холі ХНАТОБу ім. М. Лисенка і триватиме до 23 грудня.

Проект реалізується за підтримки обласної адміністрації. Участь у відкритті фотовиставки візьме голова ХОДА Юлія Світлична.

«Це масштабний проект, у створенні якого беруть участь сотні фотографів з усієї України. І ті 350 кращих світлин, які обирають на виставку, дійсно відбивають рік життя нашої країни, - зазначила керівник області. - Цi світлини несуть непідробні емоції. Якщо ви хочете відчути та зрозуміти Україну й українців, поміркувати про головні події року, підбити підсумки та зробити висновки, то ця виставка – саме той захід, який необхідно відвідати».

Щорічне турне проекту в цьому році починається саме з Харківщини.   

«Новий образ Харкова постав в останні роки, коли місто так мужньо відстояло себе. На величезну повагу заслуговують усі люди, які продемонстрували цей характер, та ті, які почали розвивати регіон і показувати рівень, - зазначила головний редактор газети «День» Лариса Івшина. - Тож, щоб підтримати цих відважних людей і підштовхнути інших взяти з них приклад, ми їдемо до Харкова з дозою «антидепресанту для суспільства», як назвали нову фотовиставку».

З питань акредитації звертатись у відділ розвитку газети «День»: (096) 331-86-99 (Олександр), (050) 942-80-04 (Ганна), e-mail: Alexmelnykov@gmail.com, Gunkoday@gmail.com.