Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У грудні в Харкові очікуємо президентів України та Польщі. Юлія Світлична

У грудні в Харкові очікуємо президентів України та Польщі. Юлія Світлична

Про це голова ХОДА повідомила під час відкриття ІІ Польсько-українського форуму місцевого самоврядування в Харкові 23 листопада.

«Харків стає гарним майданчиком для укріплення двосторонніх відносин України та Польщі. Уже другий рік поспіль ми проводимо Українсько-польський форум щодо розвитку місцевого самоврядування. Дякуємо за це польським партнерам. Співпраця України та Польщі укріплюється, і ніякі провокації не розсварять наші дружні народи, - підкреслила Юлія Світлична. - У середині грудня очікуємо візит двох президентів – України та Польщі – сюди, в Харків».

Польсько-український форум місцевого самоврядування проходить у Харкові другий рік поспіль. Участь у ньому традиційно беруть керівники українських ОТГ та польських гмін, а також експерти, дипломати та представники бізнесу обох країн.

Ініціаторами та організаторами форуму є Харківська обласна державна адміністрація, Харківський центр розвитку місцевого самоврядування, Генеральне консульство Республіки Польща у м. Харкові, ГО «Польсько-українська аграрна асоціація», Програма «U-LEAD з Європою» та Міжнародний фонд «Солідарність».

У роботі форуму візьмуть участь близько 400 представників органів місцевого самоврядування, державної влади та громадських організацій Харківської області, а також представники делегацій з 7 областей України, українських і польських ділових та експертних кіл.

Більше фото