Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

21 листопада жителі області зверталися до заступника голови – керівника апарату ХОДА переважно з питань, які стосуються сфери освіти та культури.

Так, один із заявників звернувся до Анатолія Бабічева з проханням вирішити питання ремонту тамбуру вхідної групи відділу бібліотеки технічної та сільськогосподарської літератури.

«Першочергово потрібно зробити ремонт сходинок на вході у бібліотеку. Їх вщент зруйновано, і ставати на сходинки небезпечно - можна отримати травми. На проведення робіт потрібна невелика сума коштів», - зазначив заявник.

Анатолій Бабічев повідомив, що вирішенням питання займеться в найкоротші терміни.

«Я особисто під’їду до бібліотеки та подивлюся що потрібно зробити. Ми зробимо все, що від нас залежить, для того, щоб сходи було відремонтовано якнайшвидше», - сказав Анатолій Бабічев.

Ще одне питання, озвучене у ході особистого прийому громадян, стосувалося влаштування дитини до спеціальної школи. Мати хлопчика зазначила, що висновки комісії про стан здоров’я були отримані нещодавно, тому родина не подала вчасно документи до навчального закладу.

Анатолій Бабічев пообіцяв у рамках чинного законодавства посприяти вирішенню питання щодо влаштування дитини до спеціальної школи.

Ще одне питання, з яким прийшли заявники до Анатолія Бабічева, стосувалося створення музею «Світ українського козацтва» у м. Мерефі. Також було озвучено питання щодо допомоги в організації виступів у Харківській філармонії.