Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» запрошує на відкриття виставки «Сіверський Донець очима молоді»

«Бузок» запрошує на відкриття виставки «Сіверський Донець очима молоді»

Захід відбудеться 22 листопада о 12:00.

Конкурс «Сіверський Донець очима молоді» проводиться з 2007 року в рамках низки заходів, присвячених Дню Сіверського Дінця, організаторами яких є Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів спільно з громадською організацією «Сіверський Донець – відродження».

У цьому році цей конкурс проходив за підтримки ХОДА.

«Головна мета конкурсу – сформувати у молодого покоління українців активну громадянську позицію з питань охорони природи, усвідомлення важливості річки Сіверський Донець як основної водної артерії сходу України та бажання зберегти водні ресурси рідного краю», - говорять організатори. 

Творчий погляд розкривають конкурсні роботи у 6-ти номінаціях: фотографія, малюнок, поетичний і прозовий твір, виріб з природних та ужиткових матеріалів, дослідницька робота, агітаційна розробка. 

У ХІ Творчому конкурсі «Сіверський Донець очима молоді» взяли участь 170 навчальних закладів Харківської (27), Донецької (87) і Луганської (56) областей, через які тече Сіверський Донець. Усього на конкурс надано 1134 творчі роботи, у тому числі 202 – з Харкова, Ізюма, Змієва, Чугуєва та інших населених пунктів області.

Всі надані конкурсантами роботи розглянула комісія, до якої увійшли фахівці за відповідними напрямками та представники державної влади і органів місцевого самоврядування. По кожній з трьох областей – Харківській, Донецькій та Луганській – визначені по 36 переможців.