Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємців Харківщини запрошують взяти участь у навчанні для експортерів

Підприємців Харківщини запрошують взяти участь у навчанні для експортерів

Реєстрація на безкоштовний навчальний курс Export Revolution Ukraine триватиме до 22 листопада.

Курс розрахований на два рівні навчання: Basic (базовий) та Advanced (просунутий).

Basic Level для експортерів-початківців – це 10 щотижневих тематичних вебінарів англійською мовою з українськими субтитрами. Кожен вебінар триватиме дві години і складатиметься з відеолекції та сеансу Q&A з тренером. Реєстрацію на Basic Level відкрито до 22 листопада за посиланням. Ви маєте можливість зареєструвати декілька працівників від однієї компанії. Початок курсу – 23 листопада, проте ви можете приєднатися до програми пізніше, за наявності місць, і отримати доступ до відеолекцій.

Advanced Level для досвідчених експортерів складатиметься з освітніх відео з практичними прикладами та домашніх завдань на основі відео, які кожен учасник виконуватиме на прикладі своєї компанії. Домашні завдання будуть оцінюватись і обговорюватись з лектором під час групового дзвінка Skype з усіма учасниками програми. Окрім цього, раз на місяць учасники курсу матимуть можливість отримати індивідуальні консультації під час семінарів у Києві. Програма завершиться триденним навчальним візитом до Естонії у травні 2018 року (візит передбачає самостійне покриття учасниками витрат на транспорт та проживання).

Реєстрація на Advanced Level триває до 21 листопада (17:00) та здійснюється в два етапи. На першому ви реєструєте працівників компанії, які будуть брати участь у навчанні (ви маєте можливість зареєструвати декілька працівників від однієї компанії). На другому ви проходите тест на готовність до експорту. Після цього буде проведений відбір компаній, які зможуть взяти участь у навчанні на Advanced Level. Компанії, які не пройдуть відбір на просунутий рівень, будуть зареєстровані на початковий рівень програми.

Навчання триватиме з листопада по травень 2018-го. З програмою та розкладом занять, а також кураторами програми можна ознайомитись за посиланням.