Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Мешканці Харкова та області, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 8 листопада, зверталися за допомогою з різних питань соціального характеру.

Зокрема, з проханням допомогти у працевлаштуванні доньки до Михайла Черняка звернулася мешканка Харкова. Молоду жінку звільнили з попереднього місця роботи через непорозуміння, стверджує заявниця. При цьому у трудовій книжці залишили запис «у зв’язку із втратою довіри», через що вона не може влаштуватися на інше місце роботи. Михайло Черняк пояснив, що жінка має звернутися до суду, щоб відновити добре ім’я.

Один із заявників звернувся з питання встановлення статусу «член сім’ї померлого інваліда війни». Ще одна харків’янка звернулася з проханням провести медичне обстеження доньки, яка через сімейні обставини тимчасово перебуває у центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей. Жінці пообіцяли, що до дівчини виїде бригада обласної лікарні.

Всі громадяни, які зверталися з питань обстеження або лікування, будуть направлені до обласних медичних закладів.

Низка піднятих у ході прийому питань стосувалася надання матеріальної допомоги на лікування. Михайло Черняк запевнив, що всі звернення будуть відповідним чином оформлені та передані на розгляд обласної комісії з надання матеріальної допомоги.