Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині зустріли бійців 92-ї бригади, що повернулися із зони АТО

На Харківщині зустріли бійців 92-ї бригади, що повернулися із зони АТО

Перший підрозділ окремої механізованої бригади на вокзалі в Чугуєві зустріли рідні й друзі, жителі району й представники влади.

Бійці більше року знаходилися в зоні проведення антитерористичної операції. До пункту постійної дислокації українські воїни повернулися, щоб відпочити та підготуватися для подальшого виконання бойових завдань.

 «Шановні воїни, герої, дозвольте за дорученням голови облдержадміністрації Юлії Світличної щиро поздоровити вас із поверненням на рідну землю, - звернувся до воїнів 92-ї ОМБр радник голови ХОДА Сергій Стороженко. - Уклін вам у ноги за ваш подвиг, за те, що бороните рідну землю. Віримо, що ми спільно здобудемо такий бажаний мир. Мир - через перемогу».

Голова Чугуївської РДА Микола Шошин привітав бійців від громади району та підкреслив велику місію, яку виконують військовослужбовці в зоні АТО.

«Мені дуже приємно сьогодні вітати справжніх чоловіків та жінок, справжніх воїнів, справжніх героїв із поверненням додому. Низький уклін вам та вашим родинам. Ми пишаємося вами!» – сказав Микола Шошин.

Військовий комісар Харківського військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін зазначив, що, враховуючи традиції, досвідчений склад командирів Харківщини (від командирів взводів і до командирів бригад) найбільше бажає проходити службу за контрактом саме в 92-й ОМБр.