Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завершено ремонт 6,5-кілометрової ділянки дороги Фартушне-Цапівка-Гуринівка

Завершено ремонт 6,5-кілометрової ділянки дороги Фартушне-Цапівка-Гуринівка

Привести до ладу місцеву дорогу, яка б пов'язала села з Харковом, доручила глава ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки до Золочівського району в липні.

Результат проведених робіт перевірив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко. Спілкуючись з місцевими жителями, він зазначив, що керівник області в цьому році поставила задачу приділити особливу увагу ремонту місцевих доріг. Так, на відновлення дороги Фартушне-Цапівка-Гуринівка спрямували 16,5 млн грн з різних джерел.

«Для ремонту всієї дороги - 15 км, потрібно 30 млн грн. У наступному році на початку сезону продовжимо роботи і зробимо дорогу повністю проїзною», - повідомив заступник голови ХОДА.

Він також подякував Службі автомобільних доріг Харківської області та підрядникам за якісний ремонт дороги. На деяких ділянках було укріплено основу, на інших - укладено новий асфальт.

Перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка розповів, що на виділені кошти в цьому році відремонтовано 6,5 км дороги.

«Пріоритет віддавали найбільш зруйнованим ділянкам дороги. Роботи фактично закінчено, залишилося облаштувати з'їзди з дороги, узбіччя і встановити необхідні дорожні знаки», - відзвітував Сергій Пляка.

Жителі села Цапівка розповіли, що дорогу не ремонтували з моменту спорудження - тобто 40 років.

«Дякуємо главі області Юлії Світличній, що звернула увагу на наші прохання, і тепер у нас така гарна дорога», - каже місцева жителька Ольга Власенко.