Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА відзначили кращих платників податків області

У ХОДА відзначили кращих платників податків області

Урочисте нагородження переможців регіонального рейтингу «Сумлінні платники податків - 2016» відбулося 24 жовтня.

Від імені керівника області Юлії Світличної переможців рейтингу привітав перший заступник голови ХОДА Марк Беккер.

«Кожен з вас зробив дуже багато для розвитку нашого регіону. Ваша відповідальність, знання і кваліфікація ваших колективів дозволили в 2016 році виконати всі місцеві бюджети області в повному обсязі», - підкреслив Марк Беккер.

Він зазначив, що надходження від податків у минулому році були збільшені на 1 млрд 300 млн грн. Всього в бюджет надійшло 23 млн грн, і перевиконання склало 105%.

«Ви не тільки формуєте дохідну частину бюджету, але і забезпечуєте фінансову стабільність України, що дуже важливо в цей непростий час, - звернувся перший заступник голови ХОДА до учасників заходу. - Бажаю вам і вашим колективам здоров'я, миру і нових досягнень».

Директор територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Харківській області Марина Вишневська зазначила, що регіональний рейтинг проводиться вже вшосте.

«Необхідно, щоб громадськість знала кращих керівників підприємств і колективи. Вони не тільки сумлінно платять податки, вони створюють робочі місця, розвивають соціальну мережу регіону, допомагають нужденним», - підкреслила Марина Вишневська.

За її даними, в 2016 році в рейтингу «Відповідальні платники податків» брали участь понад 500 підприємств і організацій області. Переможцем у різних номінаціях став 31 платник податків.