Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав кращих працівників харчової промисловості області

Марк Беккер привітав кращих працівників харчової промисловості області

У ХОДА відбулася зустріч, присвячена Дню працівників харчової промисловості.

Від імені керівника області Юлії Світличної всіх учасників заходу привітав з професійним святом перший заступник голови ХОДА Марк Беккер.

«Харчова промисловість - одна з провідних галузей промисловості України. До цього виробництва входить близько 40 напрямків, у яких зайнято понад 15% працездатного населення України. Ви робите все, щоб ми більше ніколи не згадували такого поняття, як «голод», - сказав, звертаючись до всіх присутніх, Марк Беккер.

Він підкреслив, що в Харківській області виготовляється близько 3000 найменувань продукції харчопрому. Практично 90% використовуються на внутрішньому ринку, однак показники експорту зараз зростають.

«Тільки за цей рік експорт склав понад 304 млн дол. США, що перевищило на 30% показники минулого року», - навів дані перший заступник голови ХОДА.

Він подякував трудовим колективам харківських підприємств, а кращим працівникам галузі передав дипломи Міністерства аграрної політики та продовольства України, почесні грамоти та подяки голови ХОДА.

Голова Обласної профспілки працівників харчової та переробної промисловості Микола Шацький підкреслив, що ця галузь посідає одне з провідних місць у промисловому виробництві регіону.

«Я висловлюю глибоку вдячність обласній адміністрації за те, що ви дійсно цінуєте працю харчовиків», - сказав Микола Шацький.

Директор з питань управління персоналом ТОВ «Техноком» («Нестле-Україна») Юлія Заколотна, вітаючи колег зі святом, зазначила: «Продукція нашої галузі потрібна всім, завжди та скрізь, і дуже важливо дотримуватися високих стандартів якості й безпеки цієї продукції. Я бажаю всім нам високих стандартів якості, вдалих технічних, маркетингових та технологічних розробок і рішень».