Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марка Беккера просили допомогти у вирішенні транспортних питань

Марка Беккера просили допомогти у вирішенні транспортних питань

4 жовтня перший заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

У ході прийому представники Хорошівської громади звернулися до Марка Беккера з проханням посприяти відкриттю автобусного сполучення «Хорошеве - Харків» через смт Бабаї.

«У нашому селищі є маршрут «Хорошеве - Харків». Але він не влаштовує жителів половини селища, тому що ми дістаємось автобусної зупинки 4-5 кілометрів. Можете собі уявити, що щоденні поїздки в місто на роботу дуже важкі, - сказала заявниця. - Ми звернулися до Юлії Світличної. Вона нам дуже допомогла в тому, що у нас тепер є проект, згідно з яким пропонується продовжити маршрут «Хорошеве-Бабаї» до нашої частини селища. Вимоги, які пред'являлися селищній раді, виконано: дорогу на поворотах розширено, покладено новий асфальт, встановлено дорожні знаки, зроблено відбійники. Залишилася невелика ділянка дороги».

Зі слів заявниці, на прийом до Марка Беккера прийшли для того, щоб уточнити - на якій стадії вирішення цього питання, і коли маршрут почне працювати.

Перший заступник глави ХОДА зазначив, що це питання буде розглянуто фахівцями в обов'язковому порядку.

«Необхідно розуміти якою буде наповненість автобуса. Ми подивимось, що можна зробити, проведемо комісію, і якщо все нормально, то будемо сприяти організації цього маршруту. Глава ХОДА вже розпорядилася про певну зміну маршруту, тому тепер потрібно довести цю справу до кінця», - сказав Марк Беккер.

Ще одне питання, озвучене в ході прийому, стосувалося затвердження технічної документації на прибудинкову земельну ділянку.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході прийому, Марк Беккер взяв під особистий контроль.

Всі, хто прийшов на прийом до першого заступника голови ХОДА, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів.