Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Першокурсники ХНУВС склали присягу працівника поліції

Першокурсники ХНУВС склали присягу працівника поліції

Серед 585 першокурсників університету - майбутні слідчі, фахівці підрозділів превентивної діяльності, боротьби з кіберзлочинністю та кримінального блоку.

На початку урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв, полеглих за вільну, незалежну країну. Багато випускників університету разом з іншими воїнами-патріотами антитерористичної операції захищають територіальну цілісність та єдність України.

Захід відбувся за участю представників органів державної влади та місцевого самоврядування, силових та правоохоронних структур, керівництва, працівників та курсантів університету. Також на присязі були присутні учні Маріупольського юридичного ліцею № 48, вихованці Харківської спеціалізованої школи-інтернату «Ліцей «Правоохоронець», батьки та рідні першокурсників.

До присяги першокурсників університету привели заступник начальника Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Василь Кобко, начальник ГУНП у Харківській області генерал поліції третього рангу Олег Бех, начальник ГУНП у Донецькій області генерал поліції третього рангу Микола Семенишин, ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Курсанти поставили власний підпис під текстом присяги та отримали жетон поліцейського.

«Будьте чесними, гуманними, справедливими, завжди пам’ятайте девіз Харківського національного університету внутрішніх справ – «Знання. Закон. Честь» – і слідуйте йому у вашій професійній діяльності. Пам’ятайте, що довіра українського народу до поліції – це найвищий показник ваших професійних і людських якостей», - звернувся до першокурсників Валерій Сокуренко.