Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський форум - найвагоміший економічний захід на Сході України. Президент

Харківський форум - найвагоміший економічний захід на Сході України. Президент

У ході відкриття IX Міжнародного економічного форуму голова ХОДА Юлія Світлична зачитала привітання його учасникам від Президента України Петра Порошенка:

«Щиро вітаю організаторів, учасників і гостей IX Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

Уже традиційний щорічний Форум є найвагомішим економічним заходом на Сході України, який збирає велику кількість керівників органів влади, експертів, дипломатів, представників міжнародних організацій та фондів. Кожного року він відкриває перед бізнесом можливості для пошуку нових інвестиційних та торговельних партнерів.

Харківський форум є платформою для відкритого діалогу між владою та бізнесом, для встановлення контактів між інвесторами та підприємствами, що шукають фонди для впровадження інноваційних ідей та розширення виробництва.

Як я вже зазначав у цьогорічному Посланні до Верховної Ради України, сценарій розвитку нашої держави – «Успішна європейська Україна успішних українців». І я впевнений, що Форум є одним з драйверів впровадження цього сценарію в життя.

Бажаю всім ефективної роботи, активного обміну думками та досвідом».