Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків приймає етап Кубку Європи з бадмінтону

Харків приймає етап Кубку Європи з бадмінтону

7 вересня в харківському Палаці спорту «Локомотив» стартував міжнародний турнір з бадмінтону «FZ Forza Харків Інтернешнл-2017».

Участь в змаганнях, які проходять за підтримки Харківської облдержадміністрації,беруть 156 спортсменів з 25 країн світу. Призовий фонд турніру складає 20 тисяч доларів, а переможці в кожному з п’яти розрядів (одиночні чоловічий та жіночий, парні чоловічий та жіночий розряди і мікст) також отримають по 4000 рейтингових очок.

Серед учасників харківського етапу Кубка Європи такі відомі гравці, як датчанин Йоахім Перссон, француз Томас Руксель, а також недавній переможець етапу Кубка світу золотої серії Чеук Ю Лі з Гонконгу.

Потужним складом на домашніх змаганнях виступають і харківські бадмінтоністи. Серед них учасники Олімпійських ігор Дмитро Завадський та Артем Почтарьов.

7 вересня відбулися кваліфікаційні матчі, за підсумками яких у наступний етап пробилися шість харків’ян. Ще п’ять харківських спортсменів почнуть боротьбу вже з 1/16 фіналу.

Остаточні підсумки турніру будуть відомі у неділю 10 вересня. Початок фінальних матчів о 9:00. Вхід для вболівальників вільний.