Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Великобурлуцькому районі ремонтують дороги на Печеніги та Приколотне

У Великобурлуцькому районі ремонтують дороги на Печеніги та Приколотне

З ходом робіт під час робочої поїздки на Великобурлуччину 27 липня ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична.

Вона відзначила, що найбільшу увагу цього року приділено двом напрямкам: на Приколотне та на Старий Салтів.

Останні дані щодо ходу ремонту Юлії Світличній доповів начальник Служби автомобільних доріг області Євген Зражевець. Так, за його інформацією, з початку року на дорогах Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук, Харків - Вовчанськ - КПП «Чугунівка», Приколотне - Великий Бурлук - Дворічна ліквідовано майже 4 тис. кв. м ямковості. 

Зараз тривають роботи з ямкового ремонту на ділянці від Приколотного до Вільховатки на дорозі Харків - Вовчанськ - КПП «Чугунівка».

«На цій дорозі залишилося працювати ще тиждень, за цей час ми ліквідуємо всю ямковість і зробимо зручним проїзд для користувачів», - зазначив Євген Зражевець.

Також дорожні бригади працюють на дорозі Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук. Там ямковість та мережу тріщин спеціалісти ліквідують за новітніми технологіями.

Євген Зражевець відзначив, що на ремонт дороги Старий Салтів - Приколотне - Великий Бурлук цього року заплановано 10,9 млн грн. 

«Роботи будуть виконуватися у межах села Дорошенкове і на найбільш зруйнованих ділянках від Приколотного до Великого Бурлука, - повідомив начальник САД. - До цього часу протягом 15 - 17 років тут не було поточного ремонту. Дякуючи підтримці голови ХОДА, роботи тривають. Ми визначилися з об’ємами та напрямками. І рухаємося до перемоги».

Нагадаємо, під час робочої поїздки до Великобурлуцького району Юлія Світлична відвідала поновлене виробництво на сироробному заводі, Великобурлуцьку ЗОШ та обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Надія», де за рік було оновлено обладнання та проведено роботи з утеплення будівлі. Підбиваючи підсумки поїздки на Великобурлуччину, Юлія Світлична також відзначила, що найближчим часом тут будуть проведені роботи з оновлення об’єктів сфери ЖКГ.

«Будемо проводити роботу стосовно оновлення водогону. Біля 80 % мешканців міста Бурлук отримають воду через цей водогін. Ремонту не було 40 років, роботи багато, будемо працювати, - сказала керівник області. – Також ми вже завершили роботу з переведення на індивідуальне опалення близько 700 абонентів у Приколотному. Люди були в скрутній ситуації, могли залишитися без опалення, сьогодні всі 700 абонентів уже перепідключені».