Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дефлімпіада - 2017. «Бронзовий старт» харків’ян

Дефлімпіада - 2017. «Бронзовий старт» харків’ян

Змагання харківські дефлімпійці розпочали 20 липня та відразу здобули чотири нагороди, три з яких були завойовані дзюдоїстами.

Владислав Мозирев виборов бронзову нагороду в особистих змаганнях серед чоловіків у ваговій категорії до 66кг та разом з Катериною Шепелюк з Рівненської області став бронзовим призером у командному «ката».

Ще одну бронзову нагороду здобула в дзюдо Ксенія Довбищук, яка виступала в ваговій категорії до 48кг серед жінок.

Також бронзову нагороду в плаванні завоювала харків’янка Катерина Іваненко. Разом з іншими українками Катериною Денисовою, Марією Режило та Іриною Терещенко вона посіла третє місце в жіночій естафеті 4х100м комплексним плаванням.

Успішно розпочала змагання з баскетболу жіноча збірна України, яка повністю складається з харківських спортсменок. У першому матчі вони з рахунком 94:11 розгромили команду Кенії.

Загалом за два дні змагань дефлімпійська збірна України завоювала 11 нагород - 4 золоті, 2 срібні та 5 бронзових, і з цим показником посідає друге місце в медальному заліку. Перше з результатом 7 золотих, 4 срібні, 2 бронзові медалі - у росіян, а на третьому місці йдуть господарі цьогорічної Дефлімпіади – турецькі спортсмени. На їх рахунку - 2 золоті нагороди. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.