Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вересні мешканці Ізюма матимуть комфортну та якісну дорогу. Голова ХОДА

У вересні мешканці Ізюма матимуть комфортну та якісну дорогу. Голова ХОДА

Під час робочої поїздки в Ізюмський район Юлія Світлична ознайомилася з ходом ремонтних робіт на ділянці автомобільної дороги Київ – Харків – Довжанський, що проходить у межах міста Ізюм.

«Мешканці міста неодноразово зверталися з проханням зробити капітальний ремонт дороги, який не проводився протягом 30 років. Вона була у жахливому стані. Ми знайшли можливість у цьому році виділити кошти на відновлення дороги. Важливо, що це не ямковий, а повноцінний капітальний ремонт: укріплюється основа дороги, вкладаються два шари асфальтобетону. Вже у вересні у місті буде нова і якісна дорога», - розповіла Юлія Світлична.

На комплекс робот на дорозі Київ - Харків - Довжанський було виділено понад 200 млн грн: 121 млн грн - з державного бюджету і понад 90 млн грн -  з коштів, які область отримала від перевиконання митного збору.

На даний момент відремонтовано понад 15 км дороги: від Чугуєва до перехрестя з автомобільною дорогою Чугуїв-Мілове – 8,2 км та в межах міста Ізюм – 6,9 км.

У цьому році планується відремонтувати ще майже 16 км на ділянках у межах міста Ізюм (3,4 км), біля села Веселе (2 км), у районі шляхопроводу та підходів біля ст. Гракової (0,5 км) та на ділянці від шляхопроводу біля ст. Закомільське  до міста Ізюм (10 км).

Всього  у 2017 році, включаючи міст у Ізюмі, буде відремонтовано 31 км дороги Київ - Харків - Довжанський.

Більше фото