Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк та Євгеній Шахненко привітали випускників вишів Харкова із завершенням навчання

Михайло Черняк та Євгеній Шахненко привітали випускників вишів Харкова із завершенням навчання

30 червня заступники голови ХОДА взяли участь в урочистостях з нагоди випуску магістрів медичного, фармацевтичного університетів та університету міського господарства.

Вітаючи випускників Харківського національного медичного університету від імені керівника області Юлії Світличної, Михайло Черняк побажав їм успіхів у професійному житті.

«Ви закінчили найстарішу медичну школу України. У Харківському медичному університеті навчалися славетні представники галузі охорони здоров’я  - однієї з найбільш поважних та важливих у будь-якому суспільстві. Тож бажаю вам з честю нести звання випускника медичного університету та працювати на благо своєї країни», - звернувся заступник голови ХОДА до новоспечених лікарів.

Він також наголосив на надзвичайно важливому внеску українських медиків у боротьбу за незалежність та суверенітет нашої держави.

«Неможливо переоцінити роль лікарів, медичних сестер, які рятують життя наших військових у зоні АТО», - сказав заступник голови ХОДА, побажавши випускникам миру на українській землі.

Також Михайло Черняк привітав випускників Національного фармацевтичного університету.

«Харківський фармацевтичний університет - єдиний і унікальний в Україні. Він випускає висококласних фахівців, затребуваних в багатьох країнах світу, - звернувся заступник керівника області до присутніх. - Харків - фармацевтична столиця нашої країни, єдиний регіон із замкнутим циклом фармацевтичного виробництва. Тут є наукова та навчальна база, а також міцна виробнича база - наші фармвиробники випускають продукцію, яка повністю відповідає світовим стандартам якості. На Харківщині розвинута аптечна мережа. Тож сьогоднішні випускники мають безліч можливостей. Впевнений, ви знайдете застосування своїм знанням, отримаєте бажану роботу, яка буде приносити вам задоволення, а людям - користь».

Євгеній Шахненко взяв участь в урочистому випуску в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова.

«Ви отримуєте дипломи одного з найкращих вищих навчальних закладів Харківщини. Знання, отримані в його стінах, дозволять вам знайти чудову роботу та досягти успіху. Сподіваюся, що ви застосуєте ці знання для розбудови нашої рідної Харківщини», - сказав Євгеній Шахненко, звертаючись до випускників.

Разом з ректором Володимиром Бабаєвим заступник голови ХОДА вручив дипломи випускникам вишу.