Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Концерти та виставки просто неба - у Харкові відзначили День молоді

Концерти та виставки просто неба - у Харкові відзначили День молоді

23-26 червня за підтримки департаментів культури і туризму та науки і освіти ХОДА в місті відбулася низка святкових заходів.

23 червня на площі Конституції пройшов концерт Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський», присвячений Дню молоді. Свято відбулося за підтримки Харківського обласного центру молоді та Управління культури і туризму ХОДА. У програмі прозвучали твори Россіні,Чайковського, Хачатуряна, Гріга та ін.

25 червня День молоді відзначили в Індустріальному районі міста. «Свято молоді на ХТЗ» організували Молодіжний центр «ХТЗ» Харківської обласної громадської організації «МИР», громадські організації «Східний корпус», «День музики» та Харківський обласний центр молоді. Гості свята мали змогу відвідати дві зони відпочинку: «День молоді на ХТЗ» - у парку БК ХТЗ та «День музики» - біля фонтану в Олександрівському парку. Мешканці району могли послухати живу музику та потанцювати, діти взяли участь в інтерактивних іграх та скуштували безкоштовне морозиво.

А 26 червня біля станції метро «Університет» відбулося відкриття інформаційної акції «Фотосушка «European Kharkiv» просто неба. Протягом двох днів усі охочі мали можливість роздрукувати свою фотографію та повісити її на мотузці за допомогою прищіпок, залишивши на звороті координати для зв'язку або незвичайне послання майбутньому власнику. В обмін можна було забрати будь-яку іншу фотографію.

Організаторами заходу були Департамент науки і освіти ХОДА, Харківський обласний центр молоді та Харківський центр євроінтеграційних проектів при БО «Золотий Пегас».