Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала випускників Каразінського університету із завершенням навчання

Юлія Світлична привітала випускників Каразінського університету із завершенням навчання

26 червня голова ХОДА взяла участь в урочистому випуску магістрів ХНУ ім. В.Н. Каразіна, який відбувся в оперному театрі.

Вітаючи випускників, Юлія Світлична побажала їм впевненості та успішної реалізації власного потенціалу на благо України.

«Вже закінчилися студентські натхненні часи, ви стаєте дипломованими фахівцями. Сьогодні Харківщина отримує близько 3 тисяч випускників - найпідготовленіших, найбажаніших спеціалістів у будь-якій сфері. Ви маєте таку базу знань, яка дає можливість стати новими зірками науки. Перед вами відкриваються всі двері. Ви маєте великий особистісний потенціал, який допоможе вам досягти найвищих цілей. А безвізовий режим, якого домігся Президент України Петро Порошенко, відкриває для вас безліч можливостей», - сказала керівник області.

До випускників-іноземців Юлія Світлична звернулася англійською мовою. Вона закликала їх розповідати у своїх країнах про Харківщину як про найкращий край, а про Україну - як про чудову європейську країну.

«Повертайтеся, ми завжди раді вас бачити», - запевнила керівник ХОДА іноземних випускників університету.

У ході урочистостей Юлія Світлична вручила подяку Харківської облдержадміністрації кращому випускнику факультету комп’ютерних наук Євгену Семенку.

Разом з ректором вишу Вілем Бакіровим голова ХОДА також вручила пам’ятні медалі найкращим випускникам усіх 20-ти факультетів Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна.

«Ви завершуєте класичний університет, у якому навчалися славетні науковці, серед яких три нобелівські лауреати. Це створює особливу ауру нашого університету, яка впливала на ваш розвиток та становлення не тільки як фахівців, а й як особистостей, громадян, патріотів своєї країни. Бажаю, щоб ви завжди гідно несли звання випускника Каразінського університету», - звернувся до випускників Віль Бакіров.

Він також згадав тих випускників та студентів вишу, які захищають незалежність України на сході. Пам’ять про загиблих в АТО каразінців вшанували хвилиною мовчання.

Більше фото