Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала учасників чемпіонату Європи з боксу – 2017

Юлія Світлична привітала учасників чемпіонату Європи з боксу – 2017

Міжнародний турнір, який зібрав спортсменів із 39 країн, відкрився 16 червня в Палаці спорту «Локомотив».

Під час церемонії відкриття змагань до їх учасників з вітальним словом звернулася голова ХОДА.

«Шановні учасники, тренери, організатори, гості свята, я вітаю всіх на гостинній харківській землі! Я сподіваюсь, що ви отримаєте хороші емоції, а всі учасники - задоволення від власних здобутків», - сказала керівник області.

Вона передала учасникам чемпіонату слова вітання від Президента України Петра Порошенка та зачитала привітального листа: «Дорогі друзі, вітаю вас із відкриттям та проведенням європейської першості з боксу серед чоловіків на Харківщині! Україна пишається традиціями та яскравими успіхами як у аматорському, так і в професійному боксі, своїми відомими в усьому світі спортсменами. Упевнений, що на цьому престижному боксерському турнірі атлети продемонструють високий рівень майстерності, мужності та волі до перемоги, а мільйони прихильників та уболівальників з багатьох країн палко підтримуватимуть своїх героїв на шляху до чемпіонату світу в Німеччині. Бажаю вам доброго здоров’я, миру, невичерпної енергії, і нехай переможе найсильніший!».

Чесної боротьби і перемоги боксерам, чудового змагання – глядачам побажав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Одразу по завершенні церемонії відкриття на двох рингах чемпіонату розпочалися перші кваліфікаційні бої.

Нагадаємо, Україна вперше приймає чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків. Харкову вдалося вибороти право на проведення чемпіонату за активної участі в цьому процесі керівника ХОДА Юлії Світличної. Участь у турнірі беруть 260 спортсменів із 39 країн світу. Спортивні змагання проходитимуть з 16 до 24 червня. Полуфінальні бої відбудуться 23 червня, фінал – 24-го. Чемпіонат Європи - це один із головних кваліфікаційних турнірів, який є офіційним відбором на чемпіонат світу з боксу, що пройде в Гамбурзі (Німеччина) в кінці 2017 року.

Більше фото