Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав учнів Барвінківщини зі святом Останнього дзвоника

Марк Беккер привітав учнів Барвінківщини зі святом Останнього дзвоника

26 травня перший заступник голови ХОДА взяв участь в урочистостях у 1-й та 2-й міських школах.

Вітаючи учнів та колектив ЗОШ №1 із завершенням навчального року, Марк Беккер зауважив, що за останні три роки заклад значно оновився: відремонтовано дах, замінено вікна, двері, капітально відремонтовано спортивну залу, учнівську їдальню, харчоблок, впорядковано прилеглу територію.

«Все це - результат спільної роботи обласної адміністрації та районної влади, - наголосив Марк Беккер. - Ми продовжуємо працювати над розвитком матеріально-технічної бази закладу. Школа отримає спортивний майданчик зі штучним покриттям, який буде встановлено в період канікул. Вже у новому навчальному році він використовуватиметься у навчальному процесі».

Також Марк Беккер взяв участь в урочистостях у ЗОШ №2. У цій школі перший заступник голови ХОДА побував 1 вересня та, ознайомившись з проблемами закладу, визначив головні задачі: оновлення фасаду, ремонт спортивної зали та модернізація учнівської їдальні. Завдяки підтримці обласної адміністрації протягом поточного навчального року всі ці питання було вирішено.

«Для Харківської обласної адміністрації оновлення закладів освіти, зміцнення їх матеріально-технічної бази – не епізодична робота, а системна, цілеспрямована діяльність. Керівник області Юлія Світлична особисто приділяє особливу увагу сфері освіти. Ми добре розуміємо, що інвестиції в освіту – це інвестиції в майбутнє», - підкреслив Марк Беккер.

Він зауважив, що до початку нового навчального року в школі проведуть роботи з упорядкування прилеглої території, а також замінять покриття підлоги у шкільних коридорах.

Марк Беккер побажав школярам Барвінківщини цікавого й змістовного літнього відпочинку, а випускникам – здійснення всіх мрій, задумів і планів.