Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжнародні боксерські організації задоволені підготовкою до чемпіонату Європи з боксу в Харкові

Міжнародні боксерські організації задоволені підготовкою до чемпіонату Європи з боксу в Харкові

Представники Міжнародної асоціації аматорського боксу (AIBA) і Європейської конфедерації боксу (EUBC) відвідали Харків у рамках координаційного візиту і перевірки підготовки до головної боксерської події Європи.

За інформацією прес-служби ФБУ, делегати AIBA і EUBC відвідали головні локації майбутнього турніру, зокрема, Палац спорту «Локомотив», де відбуватимуться поєдинки, а також зустрілися з організаторами чемпіонату.

«Ми не вперше проводимо міжнародні турніри з боксу в Україні і високо оцінюємо їх організацію. На цьому етапі я дуже задоволений тим, як триває підготовка до чемпіонату. Зі свого боку EUBC готова надати повну необхідну підтримку і поділитися європейським досвідом з українськими партнерами», - повідомив виконавчий директор EUBC Олександр Єгоров.

Континентальний турнір з боксу - чемпіонат Європи серед чоловіків - Харків прийматиме з 16 по 25 червня. Передбачається участь 350 спортсменів з 44 країн світу. Під час змагань буде розіграно ліцензії на чемпіонат світу в 10 категоріях.

Нагадаємо, глава ХОДА Юлія Світлична запевнила, що в регіоні буде вжито всіх необхідних заходів для гарантування безпеки спортсменів та вболівальників. Задля цього в області діятиме штаб, до складу якого увійдуть керівництво ХОДА, фахівці всіх силових відомств, представники ДСНС та інших структур, що будуть задіяні в проведенні заходу.