Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У районах області відзначили ухвалення Радою ЄС безвізового режиму для України

У районах області відзначили ухвалення Радою ЄС безвізового режиму для України

За дорученням голови ХОДА Юлії Світличної 11 травня урочисті церемонії підняття прапорів України та Євросоюзу відбулися в усіх куточках Харківщини.

Зокрема, у Балаклійському районі урочистості проходили за участю студентської та учнівської молоді, представників громадськості. Право підняти прапор Євросоюзу надали переможцям всеукраїнських конкурсів та олімпіад, учням Балаклійського ліцею - Максиму Кізіцькому, Денису Діденку та Анастасії Тананикіній. Під час заходу на головній площі міста відбувся танцювальний флешмоб «Балаклія – це Європа».

На Вовчанщині в урочистій церемонії підняття прапорів України та  Європейського союзу взяли участь районні громадські організації, учасники АТО, трудові колективи підприємств, установ та організацій, учнівська молодь. З нагоди свята місцеві артисти подарували жителям Вовчанська концерт.

У Близнюках прапор Євросоюзу підняли учасник АТО Костянтин Закорко разом з кращою ученицею близнюківської школи Іриною Фартух.

У Валківському районі у заході також взяли участь школярі - учні Валківського ліцею імені Олександра Масельського, а також мешканці міста Валки.

На церемонії підняття державного прапора та прапора Європейського союзу у Дворічній були присутні представники місцевого активу, силових структур та учнівська молодь району.