Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво ОДА привітало харків'ян - героїв Другої світової війни напередодні свят

Керівництво ОДА привітало харків'ян - героїв Другої світової війни напередодні свят

Заступник голови ХОДА Михайло Черняк відвідав Героїв Радянського Союзу Михайла Карпеєва і Федора Пуртова і передав їм вітальні листи від Президента України Петра Порошенка.

Вітаючи ветеранів, Михайло Черняк подякував їм за неоціненний внесок у перемогу над фашизмом і побажав міцного здоров'я.

«Ви є для нас прикладом мужності і патріотизму, ми пам'ятаємо і шануємо подвиги героїв Другої світової війни. Наше покоління, яке теж зіткнулося з військовою агресією, розуміє всю цінність миру, який ви для нас відвоювали», - сказав Михайло Черняк.

Спілкуючись з ветеранами, він наголосив на важливій ролі учасників Другої світової війни в патріотичному вихованні молоді.

«Сьогодні в Україні до військових ставляться інакше, ніж ще кілька років тому. Вони - обличчя країни, її захист, гарантія безпеки. Вони, безумовно, мають авторитет у суспільстві, і їхня участь у вихованні підростаючого покоління дуже важлива, - підкреслив заступник голови ХОДА. - Держава сьогодні теж інакше ставиться до військових. Піднімається рівень соціальних стандартів для захисників країни і це сприяє тому, що професія військового знову стає шанованою».