Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На розвиток Золочівського району в 2017 році планують залучити вдвічі більше коштів, ніж торік

На розвиток Золочівського району в 2017 році планують залучити вдвічі більше коштів, ніж торік

Підсумки соціально-економічного розвитку району в I-му кварталі 2017 року та перспективи обговорили під час засідання активу за участю Євгенія Шахненка.

Як зазначив голова Золочівської РДА Ігор Гурін, якщо в 2015 році з різних джерел фінансування район отримав 17 млн грн, то в 2016-му - понад 46 млн.

«У цьому, безперечно, є заслуга керівника ХОДА Юлії Світличної та її команди, - підкреслив Ігор Гурін. – Цього року ми плануємо залучити в район (і на те є підстави) близько 100 млн грн».

Представники служб та місцевих органів влади доповіли заступнику голови ХОДА про об’єкти ЖКГ, на яких зараз тривають ремонтні роботи. Зокрема, це каналізаційний колектор по вулиці Корольова, очисні споруди по вулиці Комарова в селищі Золочів. Також обговорили початок реконструкції Золочівської ДЮСШ з прибудовою фізкультурно-оздоровчого комплексу.

Після завершення активу району заступник керівника області провів особистий прийом громадян. Мешканці Золочівського району просили допомоги у питаннях ремонту житлових будинків та місцевих доріг. Також на прийом до Євгенія Шахненка прийшла ініціативна група мешканців села Івашки. Громадяни просили допомоги в організації сталої роботи спиртзаводу та сприяння у вирішенні питання виплати заборгованості по заробітній платі.

«Я особисто доповім голові ХОДА про ситуацію, яка склалася на Івашківському спиртзаводі», - пообіцяв заявникам Євгеній Шахненко.

З проханням сприяти покращанню матеріально-технічного стану комунального підприємства звернувся керівник КП «Золочівське комунальне ЖКГ». Він, зокрема, наголосив, що підприємство не має техніки для виконання земельних робіт  – потрібен екскаватор. Заступник голови ХОДА розповів про можливості придбання техніки, які наразі існують. 

Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль усі питання, з якими звернулися на прийом мешканці Золочівського району.

Робочу поїздку до району заступник керівника області завершив візитом у компанію «Пластар» (колишнє підприємство «Сільгоспхімія»). Він ознайомився з продукцією, яку випускає фірма. Це склопластикові труби, що використовуються в різних галузях промисловості - від сільського та комунального господарства до космічної та нафтогазової сфер. Євгеній Шахненко вивчив можливості використання продукції задля впровадження новітніх технологій у сфері ЖКГ області.