Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вирішуємо всі проблемні питання, викликані негодою, максимально оперативно. Глава ХОДА

Вирішуємо всі проблемні питання, викликані негодою, максимально оперативно. Глава ХОДА

Юлія Світлична повідомила, що всі служби, відповідальні за життєзабезпечення області, перейшли на посилений режим роботи.

«В області створено штаб для координації роботи всіх структур і відомств, які займаються ліквідацією наслідків негоди. Ситуація - під контролем, вирішуємо всі проблемні питання максимально оперативно. У райони, де було знеструмлено населені пункти, вже направлені аварійні бригади для проведення ремонтних робіт», - сказала глава ХОДА.

Нагадаємо, за даними на 9:00 19 квітня, в області був повністю знеструмлений 61 населений пункт, 33 - частково. Усуненням неполадок на електромережах займаються 170 аварійних бригад «Харківобленерго» (близько 500 працівників).

Також голова ХОДА зазначила, що у зв'язку зі снігопадом для розчищення доріг була виведена додаткова техніка. Зараз дороги області розчищають 180 одиниць техніки і 350 робочих.

Юлія Світлична також повідомила, що через погодні умови в школах 24 районів області повністю зупинили навчальний процес, у трьох районах школи закрито частково.

За словами голови ХОДА, рішення про включення опалення у закладах соціальної сфери органи місцевого самоврядування приймають самостійно.

«Якщо є така необхідність, то за наявністю автономної котельні вона може бути запущена на розсуд місцевих органів управління», - зазначила керівник області.